Friday, January 28, 2011

Busha Pant Untuk Syahir


Bercadang nak tambahkan Koleksi Busha Pant Syahir..grab just a few lagi..matching2kan ngan baju x de seluar tu..huhu suka sangat beli baju yg timbun2 tu kat pasar karak..agak berbaloi..mcm beli kat warehouse sale..sehelai baju baby berjenama cam Kiko n Anakku cume RM2 sehelai..klu sepasang korang darab ler ngan 2..huhu..

Baju die New tp reject from kilang n kadang2 dr shopping Mall.. ada gak stain skit2..klu basuh leh ilang..Ni antara pattern yg Nor nak tambah koleksi wardrobe Syahir..muarghh..cam teruja giler..x sabar tunggu gaji..nnt leh rembat cepat2..Nor dah usha 1 blog ni jual busha pant murah2..nnt dah beli Nor bgtau link die..klu bg skang takut ada yg merembat plak..pst: hati busuk giler..huhu







Syahir ngan Tok Mek



Syahir klu dapat duk ngan Tok Mek die mmg x hingat dunia..nakal n manje anak ibu ni..ni time Syahir dah siap-siap nak gi jalan2..Plan bawak Syahir pg pasar karak kat seksyen 13 Shah Alam..pagi tu pukul 8:00..x leh pegi lewat2..sian anak ibu ni, nanti panas..saje jalan2 nak beli barang skit..usha2 nak beli tshirt pakai kat umah..sane bnyk pilihan pastu musti murah2 ajo.

Saja bawak Syahir jalan2.. x de boring duk umah jer.Tok Mek n Mak Su die pun happy jer cakap nak gi jalan2..klu x cam ayam berak kapur jew..hehehe

Pst: Suke sangat tngk Syahir Pakai Busha pant..ni beli kat pasar Karak..agak mahal jgak dlm RM 10 sehelai..Nor rembat 2 elai..slalu rega die range RM 7~8 jer..tp sbb berkenan sangat tngk pattern die Cars and elephant (No 7 & 10). Pattern ni lum ada lagi dlm koleksi wardrobe Syahir..normally Nor beli online Sajo..Jimat n cepat..x de berpanas2..tekan2 dapat..hehehe

Tuesday, January 25, 2011

Playmat & Rocker Walker


Tengok happy sampai meleleh air susu die..hehehe..ni after Syahir menyusu ni


Muka Syahir tengok lensa kamera

Syahir Happy ngan rocker..suka sangat die bile dengar music from rocker tu..

Thursday, January 13, 2011

Playmat for Syahir


Slalu kol mak kat kmpg mesti mak ngadu susah nak tinggal Syahir sorang2..sbb die x nak main sorang2..nak x nak mesti ada someone yg nak kena temankan die main. Aduhhh..mcm mana ni sayang..sian tok nek x sempat2 pun nak mkn n buat kj umah..sebelum bawak Syahir balik Shah Alam, ibu nak kena beli mainan utk anak Ibu ni..


So last 2 weeks Nor plan nak beli something yg boleh buat Syahir busy n at the same time boleh develope mind die..so Nor decide to buy playmat..Taraaaa Nor belikan Syahir Tiny Love Gymini 3D..x mahal mana sbb Nor beli online..dlm RM49

Balik Kampung


Malam ni plan nak balik kmpg..balik Kelate..cuti dah apply cume barang2 belum pack lagi..skang jam bru 5:10 PM ada lagi 50 minit nak abis kj..x sabar nak balik kmpg..windu sngt kat pakwe sorang ni



.




.




.




.




.




.




.




.




.




.




.






Daaaaaaaaaaaaaaaaaa




My Small Boyfriend




Syahir Ibu rindu sangat2..1 1/2 bulan dah x jumpe syahir... nanti bile syahir dah balik umah kite dah x sunyi lagi..Love u Baby Syahir
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring