Monday, September 26, 2011

Happy 1st Bday & Happy 2nd Anniversary

Happy Bday to Syahir yang dah masuk 1 tahun pada 11 September 2011. Semoga Murah Rezeki dan cepat2 boleh berjalan sediri..love u


To My husband, Happy 2nd anniversary..Semoga rumahtangga yang dibina akan terus berkekalan hendakNya..bile lagi nak bawak makan2 seafood ni..hehehe


Wednesday, September 14, 2011

Wordless Wednesday ~ Sambutan Raya Di Ofis



Photo Sambutan Raya di Ofis..More to come..

BBQ Raya Ke 3 Di Kelantan

Raya ke 3 paling sronok..hehehe, BBQ kat tepi Pantai..memang happening gile..

Nor balik beraya kat Kelantan on the 1st raya itself. kol 2 petang dah cabut, kol 6.30 petang dah sampai Kelantan..cepat tak jam. Memang tak sabar nak makan masakan juadah raya yang mak Nor buat..apa lagi kalau bukan Gulai Itik spesel mak..mmg marvelous uols..hahaha



Idea nak buat BBQ ni adik Nor yang lelaki tu proposed. Ingat nak sponsor alih2 Nor dan abang yang tukang hulur..hehehe..mmg agak letih sbb yang tukang bersilat nak prepare kan menu BBQ cume Nor dan mak ajer.Itupun last minute punye preparation tau!.nak siang ayam, perap ayam, masak mee, buat air & prepare mana2 patut tu kire tunggang langgang jugak ler.. 
 Padan muka, biar kakak2 ler plak yg tukang membakar, kiter plak tukang makan..hahaha..dasar betul!

abaikan gambar seksi kakak sulung Nor tu..baju putih berbunag coklat..seksaaaaaaa..

Memang best sbb dah lama tak berkumpul mcm ni..ermmmm..yang penting ayam perapan dan mee goreng tu sedap..hahaha

Raya Pertama Di Perak

Dah agak bersawang dah blog ni..tak tau ler nape sejak 2 menjak ni ilang mood nak berblogging..tapi biler teruja tengok blog owang lain sibuk tayang gambar raya, gagahkan jugak upload kan gambar raya walau tak sehebat mana

 Syahir segak berbaju Melayu..Tema baju raya sebelah Perak Turquois, manakala Kelantan plak Pink

 Nor cume pakai baju lama, sbb baju yang ditempah tak siap

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring