Wednesday, September 14, 2011

BBQ Raya Ke 3 Di Kelantan

Raya ke 3 paling sronok..hehehe, BBQ kat tepi Pantai..memang happening gile..

Nor balik beraya kat Kelantan on the 1st raya itself. kol 2 petang dah cabut, kol 6.30 petang dah sampai Kelantan..cepat tak jam. Memang tak sabar nak makan masakan juadah raya yang mak Nor buat..apa lagi kalau bukan Gulai Itik spesel mak..mmg marvelous uols..hahaha



Idea nak buat BBQ ni adik Nor yang lelaki tu proposed. Ingat nak sponsor alih2 Nor dan abang yang tukang hulur..hehehe..mmg agak letih sbb yang tukang bersilat nak prepare kan menu BBQ cume Nor dan mak ajer.Itupun last minute punye preparation tau!.nak siang ayam, perap ayam, masak mee, buat air & prepare mana2 patut tu kire tunggang langgang jugak ler.. 
 Padan muka, biar kakak2 ler plak yg tukang membakar, kiter plak tukang makan..hahaha..dasar betul!

abaikan gambar seksi kakak sulung Nor tu..baju putih berbunag coklat..seksaaaaaaa..

Memang best sbb dah lama tak berkumpul mcm ni..ermmmm..yang penting ayam perapan dan mee goreng tu sedap..hahaha

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring