Friday, September 11, 2009

Murah Rezeki


Alhamdulillah..murah rezeki semalam..kat ofis dpt duit collection wedding from HR & account dept.hehehe.teruja ckit sbb x sangka dorg nak wat collection..dpt ler balik duit beli Washing Machine tu ..Thanks uols buat susah-susah jew

ada agi tau rezeki semalam dpt ayam golek masa makan kat sek 17 tu. pelik sbb ttb waiter kat citu bagi ayam golek..ingt lagi ngan muke Nor & Shah masa tu ckit terkezut.

Nor : eh! kita x order ayam ni
Waiter : x per ni sedekah dr ktorg sbb bulan pose ni tiap2 mlm jumaat kita mmg bg kat customer
Shah : klu mcm tu nnt minggu depan kite mkn kat cni agi ler. (ngan muke x malunyer)

Woit che abang..mana ada ari khamisnyer..kiter kan dah nak balik kmpg masa tu..hehehe

Wednesday, September 9, 2009

Conoknyer..



hehehe..conok giler ler sbb list to buy tu dah kurang 1. smlm Nor ngan Shah dah pg beli Washing Machine idaman weols. dah tentu lah Panasonic 7.0 KG jenis yg Auto tu. Comel x??


Skang ni kedai dekat Sri Muda tengah buat promosi besar-besaran sempana ari raya ni. Ari tu Nor penah bgtau nak beli dekat Sek 18 sbb murah RM 730 jer..tp ni lagik murah cumer RM 670. RM 60 inggit jimat tu.

Wednesday, September 2, 2009

Slamat Berpoce N Slamat Ari Raya


Rasa dah lama dah Nor x berblogging ni..bz are ngan my wedding plus nak raya plak ni. So, dikesempatan ini, Nor nak mengucapkan selamat berpose n slamat ari raya Aidilfitri..

Ingat!! pose betul2..jngn tipu are..hehee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring