Friday, September 11, 2009

Murah Rezeki


Alhamdulillah..murah rezeki semalam..kat ofis dpt duit collection wedding from HR & account dept.hehehe.teruja ckit sbb x sangka dorg nak wat collection..dpt ler balik duit beli Washing Machine tu ..Thanks uols buat susah-susah jew

ada agi tau rezeki semalam dpt ayam golek masa makan kat sek 17 tu. pelik sbb ttb waiter kat citu bagi ayam golek..ingt lagi ngan muke Nor & Shah masa tu ckit terkezut.

Nor : eh! kita x order ayam ni
Waiter : x per ni sedekah dr ktorg sbb bulan pose ni tiap2 mlm jumaat kita mmg bg kat customer
Shah : klu mcm tu nnt minggu depan kite mkn kat cni agi ler. (ngan muke x malunyer)

Woit che abang..mana ada ari khamisnyer..kiter kan dah nak balik kmpg masa tu..hehehe

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring