Monday, October 12, 2009

BerSua Lagi


laaaa...rasa dah lama dah x menulis. skang memanjang jer BZ. ari tu my wedding ceremony. Alhamdullilah semua berjalan ngan lancar seperti apa yg dirancangkan cume ada ler skit2 yg x berapa smooth iyer lah kiter ni kan manusia mana ada perfect. betul idak? (mentang-mentang dah jadi separuh org perak skang ni). My Hubby laling kan org Perak mst ler kena blajar2 ckp dialek sane.

so skang ni lepas dah tukar status "Single" to "Married" life pun mmg bertukar jugak. dah x leh ler nak bermalas-malasan mcm dulu..

1) pagi lepas subuh kena bgn dah siapkan sarapan for me n my hubby (dulu slalu breakfast kat kedai)
2) lepas balik kj kena cepat2 siapkan dinner for both of us
3) kena siap hidang sumer (nasib baik my laling ni jenis ringan tulang skit, die ler yg siapkan pinggan mangkuk n gelas kat atas meja tu..hehehehe..ringan skit)
4) lepas hidang pg mandi dulu n smayng dulu bru best nak mkn
5) lepas makan dah kena cuci pinggan mangkuk, periuk kuali tu sume
6) lipat-lipat baju dulu n sambil tngk tv baju kj me n laling kena iron dulu (senang sok terus boleh pakai)
7) lepas tu dlm kol 9 @ 10 bru boleh bersenang2..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring