Thursday, October 15, 2009

Terbayar Sudah


Apa yg terbayar ni? ala sebenarnya sebelum kahwin my hubby pernah berniat if perjalanan majlis weols berjalan ngan lancar die nak wat makan-makan kat umah sewa tu.

Ajak family members and jiran2 kat situ jew. so minggu lepas ari Ahad, 11 Oktober 2009 tu weols buat ler makan2 skit. actually nak buat ari sabtu tp hubby kj plak. so nak x nak kena ler wat ari Ahad (sbnrnya nak buat lambat skit after raya k, tp jiran2 kat situ dah bising2 bila pengantin nak buat open house). Last nak x nak buat jugak ler.

Menu utama mcm biasa ler dah kate org Kelate, Nasi Kerabu n ni menu sesat Mee Kari. Semua2 ni kakak yg jd chef. import tu hehe..Thanks Kak Nema sbb tolong jd Bibik kat umah ari tu.hehehe.Pembasuh mulut die kek coklat kukus n agar2 pandan jew. huh!! tu Nor yg buat tau. kuikui..

Lepas majlis tu mmg penat giler nak kena kemaskan umah yang bersepah tu. dr ari Ahad berkemas, semalam jer baru settle sumer tu. Thanks to my Hubby sbb tolong kemas sama (actually bnyk menyibuk jer dr menolong..sowy)

After this ingt nak ajak mmbr ofis plak dtg bertandang kat umah..tngk ler rezeki mcm mana.. Insyallah..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring