Tuesday, April 8, 2014

Jom Order Inner Neck A'Zahra kat Cantik Closet Collections untuk Raya 2014 ni


Salam,

skang ni, klu pergi kedai tudung tu slalu perasan inner neck ni, tp x terpikir nak beli sbb x tau bile nak pakai n macam mane nak pakai, lagipun yg jual kat pasaran tu kain die Ya Allah punyer ler entah apa2 rega plak tu mahal..tapi buat pertama kali jatuh cinta ngan  inner neck keluaran butik Az'zahra ni..kualiti kain cotton yg mmg the vas ler..mmg x rugi beli rega pun mmg berpatutan cuma RM35 termasuk kos pos laju..

sapa2 yg berminat nak beli, jom order kat Cantik Closet Collections, beli leboh sehelai boleh bg diskaun tau..

macam2 color menarik, ni dah nak raya ni, baik order laju2..stok terhad sbb tengah HOT skang ni

Berminat,

PM kat FB
whatsapp 017-9831699


Thursday, April 3, 2014

Jom LIKE Cantik Closet Collections di FB

Salam,

bersua lagi yer, x tau ler nape tab ni tak boleh upload gambar kat blog..sakit betul hati..so untuk blog jualan online Nor, Cantik Closet Collections nye produk akan diupload difacebook.

sorry,

pada yang berminat nak order leh PM di FB

http://www.facebook.com/cantikclosetcollections

Whatsapp
017-9831699
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring