Thursday, September 25, 2014

Legging Kanak-Kanak Cuma RM8


Dapatkan legging kanak-kanak pelbagai size dan corak cuma RM 8

MATERIAL : Streching Cotton
PRICE : RM8 exclude postage

BERMINAT!!

WHATSAPP : 017-9831 699
https://www.facebook.com/cantikclosetcollections


SIZE : 7 years to 12 years (bergantung pada stok)


No11,16= 7y (fit 4/5 years)
No12= 8y (fit 5y)
No13,17= 9y (fit 6y)
No14,18= 10y (fit 6/7y)
No19= 11y (fit 7/8y)
No15,20= 12y (fit 9/10)




Monday, September 22, 2014

Renovation Rumah Siap

Alhamdulillah.

dah hampir 1/2 tahun dah renovation rumah siap tapi baru nak upload k? Alahai x reti nak upload gmbr guna tab ni..bru bbrp hari jumpa cara nak share gmbr ni.so lepas ni mesti rajin nak berblogging..hehe

Sebenarnya ni full renovation..kami extend master bedroom n living hall. 100% pecahkan carporch n buat balik.. kos keseluruhan projek ni lebih kurang 50k termasuk accessories semua. Renovation ni mmg contractor yg berdaftar ade CIDB.. keseluruhan mmg puas hati



Ada yg berminat blh lah contact my husband yer




Sunday, September 21, 2014

FROZEN Fever TShirt for your Kid only RM7

Demam Frozen..asyik2 lagu Let it Go..

kepada mommies jom grab tshirt frozen harga cuma serendah RM7 sehelai. Kualiti kain terbaik setanding butik pakaian kanak2 tau

MATERIAL : 100% COTTON

Berminat WHATSAPP 017-9831 699 Atau
layari https://www.facebook.com/cantikclosetcollections


DS1/PURPLE = Size 1 (fit below 1 y)
DS1/ORANGE = Size 1 (fit below 1 y)
DS2/PURPLE = Size 5/6 (fit 3/4y), Size 7/8 (fit 5/6y)
DS2/ORANGE = Size 5/6 (fit 3/4y)
DS2/RED = Size 1 (fit below 1y)
DS2/BLACK = Size 7/8 (fit 5/6y)

DS3/RED = Size 5/6 (fit 3/4y), Size 7/8 (fit 5/6y), Size 11/12 (fit 9/10y)
DS3/GREY = 7/8 (fit 5/6y)

DS4/BLACK = Size 9/10 (fit 7/8y)
DS4/ORANGE = Size 9/10 (fit 7/8y), Size 11/12 (fit 9/10y)
DS4/PURPLE = Size 11/12 (fit 9/10y)
DS4/BLUE = Size 11/12 (fit 9/10y)

DS5/BLACK = Size 9/10 (fit 7/8y)
DS5/RED = Size 7/8 (fit 5/6y)

DS6/SOFIA RED = Size 2 (fit 1y), Size 6 (fit 3/4y), Size 11/12 (fit 9/10y)



SIZE :
2y fit 1y
4y fit 2y
6y fit 3/4y
8y fit 4/5y

COLOR : GREY, ROYAL BLUE & BLUE BLACK
PRICE : RM7



PYJAMAS FROZEN

SIZE : 110/116 (Fit 4/5 years)
COLOR : RED, ORANGE, PINK, PURPLE
PRICE : RM15

Cantik Closet Collections Kiddos


Dapatkan pakaian kanak2 lelaki dan perempuan dengan harga serendah RM7 (tak termasuk pos)

lebih info boleh lah layari https://www.facebook.com/cantikclosetcollections

Ataupun WHATSAPP 017-9831 699

diantara koleksi2 CCCK

Legging Sofia The First, PRICE RM8/each

Mix & Match Sofia The First Legging & tshirt,  PRICE RM15/set


Tuesday, April 8, 2014

Jom Order Inner Neck A'Zahra kat Cantik Closet Collections untuk Raya 2014 ni


Salam,

skang ni, klu pergi kedai tudung tu slalu perasan inner neck ni, tp x terpikir nak beli sbb x tau bile nak pakai n macam mane nak pakai, lagipun yg jual kat pasaran tu kain die Ya Allah punyer ler entah apa2 rega plak tu mahal..tapi buat pertama kali jatuh cinta ngan  inner neck keluaran butik Az'zahra ni..kualiti kain cotton yg mmg the vas ler..mmg x rugi beli rega pun mmg berpatutan cuma RM35 termasuk kos pos laju..

sapa2 yg berminat nak beli, jom order kat Cantik Closet Collections, beli leboh sehelai boleh bg diskaun tau..

macam2 color menarik, ni dah nak raya ni, baik order laju2..stok terhad sbb tengah HOT skang ni

Berminat,

PM kat FB
whatsapp 017-9831699


Thursday, April 3, 2014

Jom LIKE Cantik Closet Collections di FB

Salam,

bersua lagi yer, x tau ler nape tab ni tak boleh upload gambar kat blog..sakit betul hati..so untuk blog jualan online Nor, Cantik Closet Collections nye produk akan diupload difacebook.

sorry,

pada yang berminat nak order leh PM di FB

http://www.facebook.com/cantikclosetcollections

Whatsapp
017-9831699

Thursday, March 27, 2014

Jom Shopping kat Cantik Closet

Alhamdulillah..impian Nor untuk buat online shopping tercapai..dah berenti kj dah..sesambil jage anak boleh ler berniaga online..boleh ler tolong husband jugak..

Sebagai permulaan, Nor jual seluar palazo, cardigan & skirt..semua lawa2..klu x lawa x de Nor jual yer idak..

klu nak cuci mata boleh ler singgah http://cantikmycloset.blogspot.com..berminat blh pm facebook https://www.facebook.com/maimun.ramli.3 @ whatsapp 017-9831955


Skirt Denim

Palazo Lycra

Palazo Chiffon

Cardigan


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring