Wednesday, December 23, 2009

Lunch @ Eat Workshop


Arini Boss lanje lunch kat Eat Workshop dkat Glenmarie. 1st time pg. Very nice place n actually ssh nak cari restaurant die sbb tercorok and mmg x kan perasan ada restaurant kat situ.

Tempat die mmg romantik jer..best, tp makanan kat cni mahal skit tp berbalaoi pg makan sbb ada org lanje kan! klu kuar duit sdiri x mau ler.. 2/3 kali pg pokai aku nnt.


Ni my drink namanye Minty Lychee, rega RM8++

This one nama ku lupe; rega pun lupe sbb bukan ku yg oder

This one mmg tangkap cintan, namanye Spicy M Pasta; rega x silap >RM25


yg ni plak Nor yg order, rasa die x sedap sngt sbb tawar jew, namanye oven roasted chicken , rega >RM25



Ini plak Fish & Chip


This one very sweet our dessert, Ultimate Choc Fondant; sedap giler lor



Koleksi Tudung Syria


Semalam saje merajinkan diri kemas2 baju dlm lemari. pastu sempat kemas2 tudung syria. Baru ler Nor perasan koleksi tudung syria Nor mmg dah banyak..ni adalah antaranye..ada agi dlm bakul kat dapur tu lum basuh..

Hubby dah siap tegur leh bukak butik tudung lepas ni..punye bnyk..skang koleksi tudung syria Nor dah ada lebih dr 25 helai. Ingat nak gi KL this week nak rembat 2 helai agi diomand syria..hehehe..


Balt Salt Rosselle Percume


Ni bukan Nak bg uols percume tau! tp saje jer nak crite dapat bende alah ni percume. dapat 2 botol lagi Balt Salt Extract Rosselle keluaran Laara Beauty ni. Thanks kak Wati sbb bg kiter test bende ni.

Mmg best sbb dah test smlm..bau pun wangi sweet sangat mcm nak makan jew. so uols kat luar sana klu nak try cube boleh ler beli kat >> cini





Pst : Kat Wati nanti klu kiter nak beli leh bg diskaun sbb tolong pomotekn blog tu..hehehe

Tuesday, December 22, 2009

Wedding Photos Batch 2


Sempat Nor upload my wedding photos. Saja hilangkan Bosan..so layan jer ler.





High Blood Pressure

X sangka gara2 duk sakit2 pala sampai nak pitam upenyer dah kena darah tinggi woi!!..muda agi ni

hari khamis lepas dah MC..sedih tunggu laling balik kj nak gi check doc..upenyer lepas check doc kata ada HBP..tinggi gak 140/90..die suh pantang makan

Nampaknyer 2/3 bulan x leh mkn my feveret daging..ermm..ni mesti sbb bnyk mkn daging korban ler ni..tu ler padan muke sapa suh mkn bnyk2..

Wednesday, December 16, 2009

GUESS SET


Akhirnya Jumaat Lepas berjaya jugak pujuk hubby pg MID VALLEY..Selangor kan cuti so mmg best ler gi jln2 time sume org kj..hehe

Mmg crowded that day sbb skang kn dah dekat CHRISTMAS punye bnyk christmas tree dlm tu. smpt singgah kat outlet GUESS. bnyk new arrival yg cantik2 dan apa yg paling best dapat pau suami tercinta..

Dan inilah Hasilnya..satu set Guess Handbag dan Wallet skali..cun x? hehehe..rega die pun cun jgak..actually nak beli 1 jer handbag, tp amoi kat situ ckp klu beli 2 item dpt 20% OFF plus dpt 2 Voucher Watch Guess RM 100 each. so ambik ler wallet tu..lepas count balik mcm buy 1 free 1. FYI offer tu cume 3 ari jer. ..11~13 Dec 2009

Ni Wallet die..best jgak suke pattern ni sbb x cepat kotor

Ni Nor tunjuk tag rega..berpinau mata masa nak bayar..tp nasib baik bukan duit sdiri bwk kuar..hahaha..tanduk dah tumbuh..Laling Thanks sbb Lanje..muahhhhh

CONTEST GAYA TUDUNG MENAWAN



Contest lagi??..hehehe..contest ni mmg menarik sebab Nor mmg suke mengayakan tudung.

So Kak Afidah, Nor upload a few photos with a few gaya..gaya tudung syria, gaya selendang dan tak ketinggalan gaya tudung 4 segi, tudung bawal



Ni Gaya Tudung Syria, Combine Syria Diamond dgn Plain syria


Yang Ni plak Tudung 4 Segi, Tudung Bawal
Memang Sesuai digayakan masa bersantai, ke pejabat dan beriadah..

Yang ni selendang panjang jenis shiffon, buat lilitan dan sdikit aksesori mmg nampak sweet dan kemas


Nati bagi ler markah best skit..hehehe..gurau jew, suke2 jer masuk contest ni

Monday, December 14, 2009

Black & White Photo Contest

Tersempak ngan contest ni..Nor mmg minat sikit bab2 gambar ni..so x lepaskan peluang nak sertai..wish me gud luck..x nak crite banyak2 sbb Cik Ezzan x suke kan crite panjang2..hehehe

Ni lah Hasilnya..gambar Kahwin Nor aritu..


Photo ni agak x best skit..so if nak review ngan jelas just click the photo it self..ok

So cik Ezzan nanti judge ler photo Kahwin Nor tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring