Wednesday, December 23, 2009

Balt Salt Rosselle Percume


Ni bukan Nak bg uols percume tau! tp saje jer nak crite dapat bende alah ni percume. dapat 2 botol lagi Balt Salt Extract Rosselle keluaran Laara Beauty ni. Thanks kak Wati sbb bg kiter test bende ni.

Mmg best sbb dah test smlm..bau pun wangi sweet sangat mcm nak makan jew. so uols kat luar sana klu nak try cube boleh ler beli kat >> cini





Pst : Kat Wati nanti klu kiter nak beli leh bg diskaun sbb tolong pomotekn blog tu..hehehe

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring