Tuesday, July 20, 2010

Bowling Tounament


Company tempat Nor kj ada buat Bowling Tournament kat Ampang Superbowl ,The Summit 16/07/2010. sedih are, x pat nak main. tp x per.. x dapat main pg tengok pun jd lah.
So, that day ada tolong2 committee Sport Club wat kj skit2. Yelah, sian depa nak main lagi pastu nak kena buat arrangement lagi. Nor volunteer help out dorg register name ngan tukang kire markah..hehehe..so leh ler dorg main ngan hepy.

ni masa registration, ramai agi yg x dtg

Tengok ler tu mak buyong, x sedar diri perut tu buncit..kemain kehulu-hilir..heheh

//Sempat posing..sama2 Merah mak ngah

Masa ambik gambar ramai2

Friday, July 16, 2010

Home Sweet Home


Ni ler rumah yg bakal kami sekeluarga pindah nanti..rumah yg dijangka siap dan boleh diduduki selepas raya ni.. x sabar nak pindah umah sdiri..ye lah..buruk2 pun umah kita sdiri kan? tp kalau lepas raya pindah, rasa x sempat ler Nor nak duduk..masa tu dah maternity dah kat kampung jauh sane Kelantan..nampaknye cume cik Suami saje yg pindah masuk..
Tp bnyk jugak nak kena buat ni..wiring, grill, nak pasang lampu, kipas sume..kabinet dapur rasa x buat lagi kot..budjet lari..tp table top tu kena buat lain tu sbb tinggi sngt ler.. Nor ni bukan tinggi mane pun cume 151cm jer...hehehe
Kat blakang still ada ruang lagi antara pagar..ermmm..kena pasang awning ni..boleh buat simpan barang n tempat jemur kain..lagi pun dinding umah x de cepat rosak kn?



//blakang umah Nor plan buat awning

Taman yg agak besar & lebih kurang ada 167 buah rumah

//Lorong nak pg umah

Kenduri Kahwin


skang ni, ondway nak pg Puchong.. Ada kenduri kahwin member cik Husband.. mule2 husband ade gtau, nak pg pun x per, x pg pun x per sbb ramai bdk2 ofis die x pg. Nor siap2 angkat tangan & ckp kat husband nak pg kenduri tu.. lama rasa x mkn lauk org kahwin..mcm mengidam plak..huhu..so mlm tu jgak pg beli Hadiah buat mempelai


//ni le pasangan pegantinnye. x sangka Nor pakai baju sama ngan tema pengantin. warna BIRU.mcm tau2 saje


//perasan x? sume gambar Nor posisi dalam keta..hehehe, sume tu x de kaitan..Kebetulan sahaja

Hangout


Last Weekend, Husband ajak kuar..yippeyyyyy, suke2..tegok ler muke gumbira sbb akhirnya dapat keluar dr pertapaan..hahaha..dah lama x hangout ngan husband..ye lah mana ler larat skang ni, tambah2 badan due skang ni..jalan skit dah lenguh...kesian suami ku.....



//aik sampai mulut dah muncung sbb terlampau gumbira

Usha Barang Baby


Ari tu pg usha barang2 untuk baby. sempat ler rembat beberapa helai..so skang start kena beli baju warna BIRU sbb aritu doktor scan baby Nor BOY..hehehe..dok ckp semua ok, kedudukan baby, rahim..alhamdulillah, x kisah ler pomp or laki..janji anak n ibunye sihat..ye x?

//Muke makcik ni perlu ditempek..huahua



Dan hasil dari proses usha mengusha itu arik..Tadaaaaa....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



//Banyak lagi nak kena beli ni...

Tuesday, July 13, 2010

World of I-City


Akhirnya sampai gak kat tempat ni..mana lagi I-City kat seksyen 7 Shah Alam. Sebelum ni duk dengar aje org duk citer pasal I-City ni, nama jer duk Shah Alam, tp x penah menyinggah.Malu ngan visitor yg dtg luar dr Shah Alam ni..So luckly, Nor & che husband pg ler menziarah tempat ni.

1st time sampai, mcm mimpi plak..cubit-cubit pipi..eh bukan mimpi ler.. what a nice place. mcm berada kat tempat lain. Cam luar dr M'sia. Ari ni x bawak kamera, nnt sok2Nor update gambar yer..

edited on : Friday






Nor & Husband //abaikan muke yg nmpk agak lebar ni..hehehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring