Friday, July 16, 2010

Home Sweet Home


Ni ler rumah yg bakal kami sekeluarga pindah nanti..rumah yg dijangka siap dan boleh diduduki selepas raya ni.. x sabar nak pindah umah sdiri..ye lah..buruk2 pun umah kita sdiri kan? tp kalau lepas raya pindah, rasa x sempat ler Nor nak duduk..masa tu dah maternity dah kat kampung jauh sane Kelantan..nampaknye cume cik Suami saje yg pindah masuk..
Tp bnyk jugak nak kena buat ni..wiring, grill, nak pasang lampu, kipas sume..kabinet dapur rasa x buat lagi kot..budjet lari..tp table top tu kena buat lain tu sbb tinggi sngt ler.. Nor ni bukan tinggi mane pun cume 151cm jer...hehehe
Kat blakang still ada ruang lagi antara pagar..ermmm..kena pasang awning ni..boleh buat simpan barang n tempat jemur kain..lagi pun dinding umah x de cepat rosak kn?



//blakang umah Nor plan buat awning

Taman yg agak besar & lebih kurang ada 167 buah rumah

//Lorong nak pg umah

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring