Tuesday, May 29, 2012

Bila Blogger Lain Tanye Soalan

Title entry yang tak boleh blah..hehehe..tak sangka plak ada yang berminat dengan DIY tudung Syria Chiffon ku (boleh tengok sini)..mentang2 nak raya dah ni..puasa lum nak raya plak..mesti ler kalau boleh tudung tu nak sedondong, pastu kalau boleh lagi biar sama ngan warne baju..huhu...kalau nak puas ati baik buat sediri..betul idak?

Untuk tidak mengecewakan adik Bella, entry ni ditujukan khas buat adik tau..see soalan die..




kain chiffon tu Nor beli kat Nagayo 1 meter cume RM 4++ ajer..tapi kalau nak lagi cantik baik pergi JAKEL..kain die banyak pilihan tapi ongkosnye ajelah bertambah

Lepas tu potong kain tu ikut ukuran tudung masing2...after that, pergi hantar upah kelim tepi kat kedai bunga seksyen 18..deretan kedai depan tapak pasar malam seksyen 18..kedai cina sebelah ngan kedai hardware..

Harap entry ni membantu..selamat berjaya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring