Tuesday, October 13, 2009

Berkurang lagi my Wish List


Alhamdullillah..berkurang lagi list dalam my wish list tu..apa ler yg kurang tu kan..tadaa, ni ha yg duk kurangkn list tu

Murah rezeki, akhirnyer terbeli jugak tv LCD Toshiba Regza 32" ni..so far ok ler, gambar clear n yang paling penting x sakit mata ku.

ikutkan hati mmg x nak beli agi tv ni, tp sbb tv lama tu mmg dah lama benar sbb x support DVD.. lama gak ler DVD Pioneer tu tersadai mcm tu.

Nor n Hubby beli TV ni kat sek 18 die kasi RM 1550..dah x boleh kurang. dekat sri muda ari tu Panasonic 32" die kasi RM 1450 tp kualiti gmbr nak dibandingkan Toshiba mmg kalah ler. Dats why terjatuh cinta ngan Toshiba ni..hehehe

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring