Monday, June 20, 2011

Edit Gambar Pemenang GA ~ Yana


Rindu sangat nak update blog, tapi memandangkan kerja yg banyak dan baru aje dapat masuk ofis lepas 1 minggu cuti.

Bukan saja2 cuti tau, tapi Syahir tak berapa sihat. Selsema, sakit mata & alergic. Semua penyakit tu dtg serentak dlm 1 minggu ni. Nor redha aje dengan ujian Allah tu. Dugaan betul bulan ni.. nak citer pun rasa sebak dlm dada **ceh!! berlakon ker?

Sebelum Syahir jatuh sakit, mmg dah dapat berita sedih gaji start bulan ni kena potong. bukan Nor aje, tapi semua staff kat cni kena potong memandangkan company ngah ada problem $$ skang ni. Lepas tu Syahir dah start tak sihat, lepas tu Nor plak Sakit dpt MC 2 ari..skang ni pun lum betul2 ok lagi. Tapi cuti pun dah abis, nak wat camne kan? Dugaan..tak per2, doakan Nor dpt kerja lain yg lagi ok yer sbb skang ni mmg berpulas2 cari kerja lain ni **mana tahan woo!! kj lambak gaji kena potong plak, pastu gaji lambat lagi..org gaji dah abis, kita bru dpt gaji! sedih tau

Anyway, dlm sibuk2 pun sempat jugak edit gmbar si comel yana pemenang GA "My Lucky Follower tu" hadiah lum pos lagi yer darl sbb mmg bz skang ni.. mcm tak dpt nak pikir dah



Gambar Sebelum



Gambar Selepas



PST --> Yana, any comment inform yer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring