Monday, April 9, 2012

Bila Penyakit Mata menyerang..

Bila bukak ajer facebook..merata2 friend kat facebook post cerita & gambar sakit mata ni..macam musim penyakit ni ler plak kn?..

Syahir pun terkena jugak ngan sakit mata ni..gara2 berjangkit ngan budak kat nursery die..slalu kena 2 or 3 hari dah ok lepas letak ubat..tapi kali ni memang teruk lepas 7 hari pun tak elok lagi..dah bawak pergi jumper doktor kat pakar kanak2..tapi lepas letak ubat mcm tak elok jer..makin teruk & makin bengkak..

Alih2 bawak pergi jumpe pakar mata kat PPUM on Thursday last week..ermm, alhamdulillah nmpak makin beransur ok..lega maknye..hehehe..risau ler lepas tngk mata putih sebelah kiri die tu membengkak..takut kena inffection ajer..mata beb! mesti risau kan?

Skang bapaknye plak kena sakit mata..dugaan betul dapat MC 2 ari..huhu..mintak2 dijauhkan penyakit ni..

Pst:--> betul ker org ckp kalau pakai celak dari MEKAH leh terhindar dari kena sakit  mata ni? wallahuallam..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring