Thursday, December 5, 2013

In Coming Renovation


Salam,

lama plak menyepi..hehehe..tup2 nak buat renovation lagi..

Kami cume merancang, In Shaa Allah..murah rezeki kami akan buat renovation merangkumi extend dalam 5 kaki untuk ruang tamu, pecah car porch lama & buat baru, Loteng untuk penyimpanan barang, pecah dinding dapur & buat bentuk kubah & tambahan pintu kabinet dapur utk dapur basah & tall unit dapur kering kami..banyak jugak tu..berkecah lagi rumah ku..setiap bilik pun nak tambah cornish lagi..

Kami dah dapat contractor untuk kerja2 renovation ini..quotation pun dah dapat..lebat jugak modalnya..dalam kiraan saya semua planning kami ni memerlukan modal lebih kurang 55K...

Ingatkan nak buat renovation ni serentak, tapi dapat berita pelaburan terbaru ler plak..nampaknya kenalah simpan skit duit tu untuk modal pelaburan..maybe planning yg kecik2 tu perlu di tangguhkan dulu..huhu..takpe..sabar..

In Shaa Allah..impian kami jadi kenyataan






Boleh ler daku beristirehat dengan lebih privacy lepas ni..rumah skang masih pakai pagar hijau tu..klu lepak2 depan rumah..adoi ler takde privacy..segan ler plak..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring