Friday, January 15, 2010

1st Wish List for 2010


EDITED on>19/1/2010


Wish List for 2010 dah tertunai dah..berjaya jgak sambar Bvlgari Rose Essential ni..tp manage to buy yg tester jer..hahahaha. Nor beli online.skang ni sume barang nak beli online...

Mahal gak tau RM 170..hehehe(tulah manuasia ni klu dpt murah nak lagi murah) tp actually Murah banyak klu nak banding beli new bottle dekat counter. Last time tanye rega die dekat RM450++.huh!! beza banyak tu. tester pun tester ler yg penting bau sama ngan dekat counter..bezanye bau rose agak kuat skit (skit jew) at the 1st time sembur tu..tp dah lama2 masyuk jgak..mmg notice after a few hour bau die soft..layannnn jew..


Thanks Kak Dani sbb bg this special price. Lepas ni nak aim LACOSTE lak. so sapa2 yg nak beli boleh singgah kat >>cni

pst: klu tester bau die agak kuat skit n long lasting sbb die lagi pekat dr yg dlm new box tu. promoter kat counter gune sbb nak tarik pelanggan beli...sbb tu ramai yg prefer beli tester instead of yg new one. Bau TESTER mmg long lasting n yg penting, cheap..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring