Wednesday, August 10, 2011

Breaking Fast~ Day 6

Menu untuk buka puasa hari ke 6, rasanye agak keletihan bila teringat balik pasal aritu.. sbb last minute beli lauk basah pastu balik umah nak kena terus masak..sampai2 umah dah pukul 6..

Menu bukak ari ni agak berat sikit iaitu Nasi Tomato..ntah tetibe teringit plak nak makan nasi tomato, bukan cik kak ngandung tau..iyelah bulan-bulan pose ni sume nampak sedap aje..

So selepas sesi bersilat didapur

  1. Air bandung
  2. Nasi Tomato
  3. Ayam Masak Merah
  4. Acar Timun


pakai beras biasa aje..tu yg tak puas ati tu..hahah nak jugak beras bashmati, panjanggggggg





Ni sah-sah tukang sibuk kat dapur..suka nar tolong ibu die kemas pinggan mangkuk kat dapur..tudung periuk kat daput tu sumer dah kemek...jasa balingan Syahir..hahaha

Ni tunjuk muka kesian sebab tak de orang sudi nak suapkan nasi kat dia.

Muka busuk Syahir..kalau kite tengah marah lepas die buat sesi "kemas Mengemas" kat dapur mesti dia akan buat muka busuk ni..sure tak jadinye marah..hahaha

1 comment:

ctwAwA said...

bile nak buat hse warming merangkap open hse nie? hidangkan kami dengan nasi tomato beras panjang tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring