Friday, June 15, 2012

Elianto Aura Trio Blush

Last week sempena last day Jaya Jusco Sale sempena cuti sekolah, Nor berjaya rembat 4 helai seluar pergi kerja..berbaloi2..mana taknye seminggu sebelum tu Nor dah pergi JJ bukit Tinggi dekat butik Tized tu..seluar yang Nor dah lama aim tu takde sale..so berkire2 leh rembat 2 helai ajer dengan budjet RM100..alih2 size ler plak takde..pujuk husband pergi JJ Bukit Tinggi plak..nasib baik suami ku bermurah hati..hehehe

So, tak sangka JJ Bukit Tinggi ada less 50% & 70% untuk seluar yang Nor aim tu..size pun ada..rembat 4 helai terus....hehe dapat plak voucher RM 5 valid 11th sampai 30th June ajer..ok..nampaknye kena pergi terjah lagi JJ ni..

Semalam punyer citer, ajak lagi husband pergi JJ, tapi kali ni kat Bukit Tinggi ajer..dekat sikit dari rumah..tak tau nak beli ape dengan voucher RM5 tu..gagah ko, padahal tak berbaloi pun ngan minyak & tenaga nak per gi tu..huhu

Tertengok plak nape ramai sangat orang kat booth Elianto..pergi usha, rupenye ada sale 30% untuk produk Elianto Made in Italy..ok ler cuci  mate dulu..so, berjaya menghabiskan $$..hehehe..




Mulernye nak beli Elianto Fresia Kod 3 tu, dah abis plak stoknye..color peachy skit..ermm, rase down giler..so promoter tu recommend suruh ambik Aura Trio blush ni..antara produk terbaru Elianto..suke2 sebab kod 02 tu warnenye peachy & pinky skit.. Harge RM45 after less RM 31.50 pastu less lagi ngan voucher RM 5..so bayar RM 26.50 aje..


Bertambah lagi koleksi blusher ku..yang bulat paling atas casing hitam tu ler Elianto Aura Trio Blush kod 2. ada bentuk bunga Daisy sbb inspired by Daisy ler kononnye..memang best pakai..calit skit dan sapu skit dah ok..tak perlu tenyeh banyak2..maybe sebab color die sedikit pekat..recommended sesangat..

cerita skit pasal koleksi blush Nor,
atas dari KIRI, sure dah tau kan..atas sebelah KANAN plak Avon blush in Peach..
bawah paling kiri Avon Smooth Mineral in Blush..korang tengok span die dah ilang sbb selalu duk tenyeh..hehe..TENGAH  Revlon Pink Peony kod 17 KANAN, Elianto Smooth Mineral in Nude Pink..

so, pergi serbu cepat booth elianto..selagi sale tu still valid..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring