Tuesday, June 19, 2012

Syahir dah 21 Bulan


Budak ni dah besar...macam-macam kerenahnya..skang demam Euro & MotoGP kat umah..laki aku x layan mane bola skang ni tapi MotoGP tu sama naik ler ngan anaknye..

Ada ke patut semalam ngah layan citer Korea 'Rooftop Prince' di channel HD 393 tu sibuk plak si budak kecik tu suh tukar channel dengan aksi motor siap bunyi lagi tu 'Ngeng Ngeng' adoi..parah Nor dah paham dah si Syahir suh tukar nak tengok MotoGP..alih mak die tak layan kan sebab tak mau ketinggalan citer Korea tu yang tinggal 4 Episod lagi nak abis..huhu..sorry Syahir..

Alih2 laki Nor plak sibuk layankan Syahir main bola dalam rumah..tu pun depan TV..hangin satu badan..budak tu plak ngan muka kiter jadi mangsa tendangan bola..x naik angin sangat ngan si budak tapi bapaknye...pantang benar main bola dalam rumah..talbiah pakcik tu kejap..huhu..padan muka..



Ni gambar masa balik kampung awal bulan tu..cuti skolah banyak plak kena attend kenduri..


Dah nak sama besar ngan sepupu die..tahun depan dah nak masuk skolah tadika..


Kat umah..layan keretanye sorang2..kesian..takde kawan..hehehehe


ni bulan April & Mei punyer citer..penat betul asyik ulang alik pergi klinik..akhir bulan April dah warded gara2 suspected penyakit tangan dan mulut tu..lepas dah ok..bende lain plak kena..

Tang mata tu doc kata bisul..takut sangat sebab dak naik kat mata..tempat lain kurang risau sangat..doc kata darah dia ada jangkitan bakteria..kena makan ubat antibiotik..lepas dah ok bisul tu & dah tukar pun tempat asuhan (skang dah antar kat umah orang bukan nursery lagi)..alhamdulillah, ada perkembangan positif dah..skang bagi Syahir minum Vitagen...contain good bacteria which is good for him..

2 comments:

Ctwawa said...

kesian dia kat umah sorang sorang..ko tambah lagi Mun. Bagi syahirah ke pulakkk

Cik Puan Nor said...

hehe..syahirah ler yer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring