Monday, September 24, 2012

Saya Masih Di sini


Salam,

Rasanya dah lama Nor tak menulis disini..itu lah sibuk sangat sekarang ni..dengan proses pindah ke ofis baru boleh dikatakan 90% complete. nak kena pikir pasal proses renovation kat rumah lagi..pening2..yang ni kiter citer kemudian..

Cume kali ni nak share pasal raya jer..enjoy gambar


Raya Di kampung

Tahun ni Balik Kelantan..tahun depan balik Perak plak

Makan-Makan Kat Ofis Lama di Bukit kemuning

Menu Nasi Beriani 





 Kuih Raya sume homemade punya..kawan2 staff yg buat

 Yang di Spesel homemade by me..Triffle







Makan-Makan Ofis Baru Di Midvalley



 Keluarga baru kami..semua kakak-kakak & Abang-Abang


Kat ofis baru ni paling heaven makan ler..melantak ajer kj..kalau dulu kat ofis lama susah nak cari makan..sni..makan merata2 cume sediakan duit jer..paling best Working Hour pun berubah ikut management baru..Masuk kol 9:00 Pagi balik kol 5:00 petang..HEAVEN..sementara tunggu suami ku berjimba dulu dlm Mid Valley..


1 comment:

Zie Madini said...

meliur zie tgk makanan tu sume ah...glupss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring