Thursday, August 5, 2010

Jom Join Contest Saya dan Tudung Syria!~

x sangka ada lagi contest gaya tudung.ni pun dah dekat ngan closing date. Tp x per cube je nasib, mane tau menang ker kan? Paling minat ngan contest ni sbb gaya tudungnye cume menggunakan tudung syria. Kalau diikutkan, tudung syria mmg dah jadi kewajipan melengkapkan gaya Nor x kira ke pejabat atau pun bersantai.


Heart sangat ngan tudung syria ni. Skang ni dalam koleksi Nor ada lebih dari 35 helai tudung syria, samada bercorak ataupun plain. Ni pun dah sedekahkan kat adik & anak buah..


Jom usha Tuan punya blog yg anjurkan contest ni..Tadaaaaa




.



.


.


.


RAFLESSIA COLLECTION

//ciutkan tuan empunye blog ni?..ni bukan nak pancing undi tp ikhlas dr hati =)



so guys, leh usha syarat-syarat nak join contest..senang jer


macam mana nak join contest ini??

1.xperlu follow tapi kalau nak follow pon no hal nyerr
2.buat 1 entry bertajuk jom join contest saya dan tudung syria!~
3.dalam entry tu korang harus letak 4 gambar dari mana2 produk raflessia collection

4.taruk sekali banner berikut jugak dalam entry juga di side bar

5.letak link blog ini di side bar korang jugak
6.entry korang nanti sila upload gambar korang dengan TUDUNG SYRIA yang paling malaTTop lah!~
7.sila respon entry ni dgn menyatakan link entry korang itu.. hokesh!~



hadiah??
3 pemenang akan berpeluang memenangi hadiah berupa koleksi dari raflessia collection!~
tarikh tutup??
8 august 2010



Sebelum Nor tunjukan gaya Nor ngan tudung syria ni, jom kita tengok dulu antara barang2 pelengkap gaya bertudung yg ada di Raflessia Collection. Ini cume beberapa contoh koleksi, if nak tengok lebih banyak cume clik disini




Tudung Syria Plain.. Lebih cun kalau digayakan ngan baju bercorak.. Penampilan anda pasti berubah.



Shawl Jojet..very nice pattern & color.. memang senang dibentuk, jika nak gaya yg lebih up to date, try mix ngan inner syria



Pashmina, kalau kena ngan gaya mmg cun.. kalah mak arab



ni plak inner syria..boleh mix & match ngan selendang, pashmina & outer tudung syria


ok ler..so ni ler antara gambar2 yg Nor rasa sesuai untuk di upload.. actually skang ni tengah pregnant, so ramai yg kat luar sana rasa ssh sngt kalau nak bergaya masa pregnant. Bagi Nor pendapat tu mmg salah.. jika kita pandai mix & match baju dan tudung mmg gaya sempoi boleh jadi meletop!
trust me dear


Long Maxi Dress Yellow/Black & syria Plain Yellow + Headband

Syria Plain Yellow + Black Headband


//actually head band ni Nor jahit sdiri, senang jer.. cume beli 1/2 meter ribbon kat kedai jual alatan menjahit & buatkan talinye (tali Nor buat pakai kain cotton), pastu hiaskan ngan Berlian....senang kan?


Long Maxi Dress Leopard & Syria Plain Black + Inner Syria warna Grey sbg headband


Long Maxi Dress Maroon & Syria Plain Maroon + Inner Syria Warna Black sbg headband

//gaya ni nmpk agak plain, actually Nor ada pakai Shawl Lycra corak ala2 gaya Yuna pakai tu (Syria+Shawl), tp selendang dah simpan dlm beg


Ni plak, Kimono Rome Maxi Dress Black, Red Inner & Red Syria Plain + Inner Syria Warna Hitam sbg Headband


Last but not least..Nor pakai Tudung Syria Warna Oren + headband Merah Makngah



So, tu jer ler Gaya Nor ngan Tudung Syria..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring