Wednesday, November 7, 2012

Syahir & Karakter Kartun



Salam,

Dulu masa Syahir masih baby, Nor dah pilih siap2 Karakter kartun untuk Syahir..semua barang dalam bilik Syahir bertemakan Ben10.Sila click kat cni .Hijau katakan..alih2..bila budak ni dah besar..Nan Hado die suke Ben10..nak tau apa Karakter Kartun/ hero pilihan Syahir

.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.

ULTRAMAN


yang jadi mangsanye Mak die ler..abih mak & bapak die kena treat jadi raksasa..balik2 umah ajer suh buka TV citer Ultraman. die ingat everytime kat ASTRO tu ada ULTRAMAN ker..alih2 terpaksa ler belikan CD ULTRAMAN tu..Nor sendiri pun dah x leh layan TV dah sbb dimonopoli leh budak SYAHIR..hehehe

Nampaknye, ada rezeki lebih kena beli TV ler 1 lagi...Insyallah..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring