Monday, December 3, 2012

Resdung oo Resdung


Salam,


Alahai..minggu ni rasa mcm teruk sangat..resdung ku makin teruk..uwarggg..muke gatal2 kemain (rasa mcm ada ulat keretapi kat kulit muka ni, asyik duk bergerak ajer) pagi2 duk bersin sampai nak tercabut idung, kepala pening..dah makan ubat resdung "PETANI" tu tapi x de ape2 beza pun..x suke makan ubat..benci tau!

Nampaknye kena buat tutong resdung ler plak..ari raya Haji balik Perak luper ler plak beli rokok redung tu (tutong)..murah sana..1 batang bru singgit, kalau kat cni 3 btg 5 ringgit..ermm..beza betul..

Nanti nak singgah kedai jamu nak beli rokok resdung & ask my husband to help..

Uols ada tak suggestion nak rawat resdung ni?..kalau ada share tau,,TQ



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring