Monday, December 10, 2012

HOD ~ Head of Department


Salam,

2 Minggu lepas, Nor dapat berita dari clique yang my Boss, laki die (HR SR Mgr), 2 others manager lain dah abis dah contract dorg ngan company ni.

So, skang ni my department tinggal Nor sorg ajer...uwarghh..nangis ker? **sambil kesat2 ingus...abis ler..tinggal gue sorg ajer..boleh ker nak handle? ermm..nak handle tu rasa ok jer..tapi nak buat decision tu agak susah skit tu..bukan aper, silap buat apa2 keputusan nnt gue yg kena..dah takde tukang backing lagi...

Takpe, Nor pikir positive dulu..take this one as a challenge..gue boleh buat! chaiyok!..

So, minggu lepas, officially dengan dari mulut my boss sdiri...ermm, betul ler..siap tunjuk letter die lagi..hahaha..(letter die tu, die yg taip sendiri) so last working day die hujung bulan ni..katanya 20 Dec nanti akan ada farewell party..ermm, inhouse or outside tak sure lagi..hopefully outside the office ler..best skit..

Yang bestnye, boss Nor tu siap remind lepas ni Nor leh ler tukar duduk kat tempat die skang..hahaha..No..No..HOD katakan!...dasar!..gaji x semengah mane..HOD lah sangat..puh..puh..itth..

tak sabar nak tunggu tahun depan..nak tengok result dari restructure process tu..kalau ok, follow, kalau tak ok..cari ler kerja lain jawabnya..

2 comments:

Ctwawa said...

Wohoo! Gud luck to u & upcomings tasks...jgn lupon include nama den dlm list makan2 open table tu ek..

Cik Puan Nor said...

hehe..ko jngn x dtg plak..makan free ni! bile lagi nak ngepau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring