Tuesday, February 19, 2013

Adik Lelaki Bongsu dah Kahwin


Salam,

seronoknya cuti raya cine tahun ni..dapat balik kg kat nun jauh Kelantan sane tu..balik plak 9 ari dik nun..
puas melantak makanan..mmg kali ni balik bertujuan jugak..adik lelaki yang bonsu tu gatal nak menikah..umar 23 tahun..kire langkah bendul 3 ler..3 abang dia belum kahwin lagi..x per dik..jodoh tu Allah dah tetapkan..Majlis Kahwinnya pada 11 Februari 2013..

Layan kan gambar..gambar banyak, tapi malas nak edit..nanti upload sikit2 jer dulu..


 Masa sesi mengenal..warna baju & pelamin tu sama mcm majlis kahwin mak tau,..terkenang kisah 4 tahun yang lalu

 Semoga berbahagia sampai bila2

 sempat paksa anak beranak semua bergambar..untuk kenangan..anak sapa ler baju biru paling depan ni..amboih!! die ler paling lasak sekali..kurus mak die stamina tak renti2

 Kami adik beradik kembar baju..hehehe..tu paling kiri, kakak No2, Adik bongsu & anak buah..anak buah dah melangit kalah mak buah die yer..x per, skolah pepandai

Hiasan bilik pengantin ni last minute buat..mak macam nak pengsan ari tu..baru sampai Kelantan lepas travel lebih 7 jam..nak kena plak buat preparation untuk org nak kahwin ni...deko2 tu simple, itupun pakai barang recycle..hehehe..x per, janji meletop..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring