Thursday, February 21, 2013

Baju Raya 2013


Salam,

wah2!!..kemain yer, puasa belum dah nak raya ker..hehehe..kalau niat tu nak tempah jahit baju tu baik ler bersiap2 skang..dah boleh dah tu rasa nak beli kain ker pastu hantar tailor..takde ler bersesak sangat kan?...lain ler kalau uols nak beli siap ajer..beli masa ambang raya tu pun sompat laie..hehehe

Rasanya baju raya tahun ni nak jahit baju warna biru tua ler plak..rasanya baju biru tua aka dark blue ni lum ada dlm wardrobe tu...masa balik kg tu adik bongsu ada beli kain warne dark blue ni..cam tertarik plak kalau nak buat baju raya..

Semalam, sketch punye sketch terhasil ler design baju raya tahun 2013 ni..so lepas ni leh ler pergi cari kain & antar tailor..

Jangan ler duk hina plak hasil sketch ni..mak tak penah ler ambik art sebelum ni..belajar melukis masa skolah rendah & menengah tu ada ler..hehehe..lepas ler kalau nak bg kat tailor tu kan..simple2 jer bukan baju kahwin atau nikah pun..baju raya jer...agak2 mana satu pilihan dihati

pst ------> boring rasa asyik baju kurung jer..baju kurung moden plak mesti kain duyung tak pun kain belah tepi tu..kain kembang rasanya selesa gak pakai..kembang gitu...



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring