Friday, October 21, 2011

Mood Hias Rumah

Semenjak due menjak ni, datang plak mood rajin nak hias rumah ikut tema yang memang dah lama terperuk kat dalam otak ni..

last week dah menerjah IKEA, ada ler sambar a few items kat sane..beli ni pun jasa sumbangan tabung cik suami dan duit Ehsan cik suami jugak.. =) blush

GRUNDTAIL-RAIL

GRUNDTAIL-SPICE RACK



REKTANGEL VASE

NOT FLOOR UPLIGHTER

JAR WITH LID
all photos credited to IKEA.com.my

Bunga nak letak dalam pasu tu Nor pergi survey kat kedai ROMANTIKA Plaza Alam Sentral semalam..
Rugi2, rupenya pasu bunga kat ROMANTIKA tu lagi cantik & murah ajer banding kat IKEA tu.wah!!statement tak hengat...hahaha, anyway, dah berjaya sambar bunga kat sana..memang berbaloi..sampai hubby dah naik muntah sbb punye banyak bunga kat situ tapi Nor tak benkenan pun, alih2 mata terpandang bunga plastik tapi nampak cam hidup YES!! dats my choice..

Uols kalau nak cari perhiasan rumah jangan lupe singgah ROMANTIKA HOME DECOR kelabu mata nanti..

1 comment:

ctwAwA said...

jangan lupa tlg bayar sekali..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring