Friday, August 3, 2012

Hari Pertama Puasa


Dah masuk puasa yang ke 14, baru nak upload gambar makanan masa berbuka pada hari pertama. Sorry ler, Nor ketinggalan bas..hehehehe..busy skit ngan projek terbaru upgrade Corporate Website. nak2 plak CEO suh siapkan dalam masa terdekat..complete structure  content tu cume 1 minggu jer die  bagi tempoh die..Hamboi!!

Tapi poyo2 jer cakap boleh aje!! tapi dalam hati Tuhan ajer yang tahu..Tapi alhamdulillah 1 minggu tu almost done..3 hari extra untuk touch up dan 1 hari spend untuk update balik mana2 yang dorg complain suh letak ler suh ammend ler..macam2..tapi x per, bagus jugak new experince katakan..

Abis citer tu, kiter cite bab makan plak..


Budu wajib ada, kegemaran cik suami

 Ikan tongkol rebus masak lemak nenas & timun

 ada acar timun

ini kubis goreng ni..

Alhamdulillah, cik suami makan bertambah2..walau puasa tapi rasa tu tetap maintain..berkat Ramadahan & niat ikhlas masak untuk cik suami..hehehe..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring