Friday, January 4, 2013

Majlis Kahwin RosFazli


Salam,

Rasanya belum terlambat Nor nak ucapkan selamat tahun baru..2012 ni tahun yang agak sukar bagi Nor terutamanya bila bercerita pasal kerjaya..erm...sabar jelah dulu..

Malas nak cita banyak2..pasal azam atau wish list tahun 2013 ni, macam biase akan cerita lagi di next entry ye..hehehe..ari ni nak citer pasal Majlis Perkahwinan one of my friend..kawan sesama menuntut ilmu kat UiTM Shah Alam..Rosyatimah..tak sangka betul ler..diam2 yer Rosy..alih2 kau lantun jemputan kahwin..Alhamdulillah..sorang lagi dah selamat join to our Club orang kahwin..Tahniah dear, Happy for you

Layan gambar sekitar Majlis kahwin Rosyatimah & Fazli pada 29/12/2012 kat Tanjung karang..**perghh, jauh betul 2 jam perjalanan dari Shah Alam..



Nice & simple Pelamin...


Sama tak kami? hahaha

Areah, Rosyatimah & Me (wearing a blue lace Peplum)

Kawan seperjuangan...

Last but not least, pasangan pengantin baru

"SELAMAT PENGANTIN BARU"

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring