Saturday, February 25, 2012

Syahir dah 1 Tahun 6 Bulan

Alhamdulillah..Syahir dah pun masuk 1 Tahun 6 Bulan..cepatnye masa berlalu..budak bertuah ni baru ajer baik dari Cirit-birit ni..kesian sangat kalau ingat balik what had happened last week on Monday at 1:00 Am..pergh! speaking London ko!

 Tapi serius, rasa cam fobia ajer..Dia muntah lebih dari 15 kali..semua makanan semalam tu dia muntahkan..akhir2 dah takde apa nak muntah..tinggal air ajer..satu rumah bau hanyir..huhuhu..

Risau jugak sebab weol baru ajer balik dari Perak..pastu sempat mandi Jeram lagi..masa tu kan tengah heboh pasal Virus air tu..tapi, alhamdulillah, takde ape2..dia muntah 1 hari ajer, pastu 1 minggu jugak cirit-birit..bawak pergi GH wat sakit ati ajer...malas nak cerita!! nak menaip ni pun rasa mcm nak baling keyboard ni..BENGANG!!...tapi petang hari kejadian tu terus bawak Syahir pergi Specialist Kanak-Kanak kat Klang Bukit Tinggi..bagus service die..



Sekang dah makin bijak..dah pandai Azan..pantang dengar azan kat masjid, TV @ Radio..mula ler letak tangan kat telinga siap laung.."ALLAHUAKBAR"..Pantang jugak nampak Lori @ kenderaan muatan berat, siap tunjuk tangan pastu cakap "APA TU"..adodoi!! Pandai jugak mengadu..kalau nak something, mesti tangan tu tepuk2 IBU & AYAH die.."NAK..NAK"..skang dah pandai kejutkan ayah dia bangun pagi2 pergi kerja..I LOVE U my little cute son..tak moh nangis2 malam2 lagi tau..

1 comment:

Siti nAdiA (NaSz) said...

smoga jd budk yg pndaii..comell sgt2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring