Monday, July 16, 2012

Anak Manja Ayah


Salam

Muhammad Syahir Fitri, anak lelaki Nor ni sangat manje ngan ayah die..dengan Nor die kurang skit..tak pun ada ler masa2 die nak manje tu melekat jugak mcm gam..tapi most of the time memang ngan ayah die..Apa2 memang ayah die..kadang2 kalau ayah die tak kerja on weekend, memang die nak ayah die jer mandikan die..die tak nak kalau Nor ajak mandi..ngan ayah leh main air, kalau Nor..say sorry!!

Pelik tak? sebab selalu orang cakap anak laki ni manja ngan mak & sebaliknya..tapi nape plak anak Nor ni lebih ngan ayah die...hehehe maybe Nor ni tegas skit dalam mendidik anak..selalu jugak jadi Tarzan kat umah tu..bukan sengaja pun jadi tarzan tapi nak wat mcm mane..dah nama anak laki..Hyperaktif memanjang..manjat situ, manjat sana..port paling best suka selongkar almari baju die..bawak keluar kasut2 masa die kecik2 tu & barang dalam kabinet dapur..huh!! hangin

Ayah die banyak biarkan ajer..kalau selerakkan baju ker apa ker, ayah die diam jer..tu yang die syok tu..



 Sayang ayah..Muahhh

Baju pun pakai warna sama..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring