Friday, July 13, 2012

Hari Lahir yang ke 29


Dah nak masuk 30 dah!! kejap jer..tahun ni jer ler yang boleh pakai title 20an tahun depan dah 30an..
tapi orang cakap Karier kita bermula pada umur 30..betul k? hehe hopefully ler, tahun depan mengubah kehidupan aku ni kearah yang lebih bagus..penat dah rasa terumbang ambing mcm ni. Kerja tetap tapi gaji tak tetap..bukan tak nak cari kerja lain..dah banyak try tapi mungkin belum rezeki lagi..pasrah ajer ler

Back to topic..My birthday celebration ni kirenye husband celebrate awal-awal, ni minggu lepas punye cerita. katenye this week die busy skit, so maybe tak dapat nak celebrate birthday gue ontime..takpe, tak marah pun & tak kisah pun..hehehe..iye ler

Layan gambar jer ler..takmo story banyak2..








No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring