Monday, July 9, 2012

Makeup ~ Naturactor Produk


Salam,

Hari ni nak kongsi sikit pasal Naturactor Cover Face & Silky Lucent Powder. Actually bende alah ni dah agak lama jugak ler beli..cume tak kesempatan nak tenyeh betul2 kat muka ni..so last week berjaya jugak meneyeh bende alah ohsem ni kat muka..Nor bukan profesional pun..rembat produk Naturactor ni masa pergi Sunday Market kat Rumah Aman aka Rumah anak Yatim kat Seksyen 2..beli ngan Zunita Ramli..ori from Japan punye bukan China atau tiruan tau..murah aje..berbaloi! Ori & Murah

Hebat sangat ke Produk ni? sana sini duk upload gambar & siap bagi testimonial lagik!..sebelum Nor bagi apa2 statement..cer bagi pendapat dulu..hehehe


 Muke ku ada nampak semcm tak? sesuai ker kod yang Nor beli ni?Ermmm..


Ni Nor tak calit tebal2 pun..simple mekap ajer..calit Naturactor cover face sikit & tabur ngan bedak Naturactor Silky Lucent Powder tu & blusher ELIANTO AURA, Lipstik LOREAL VELVET PINK & Eyeliner LOREAL 24H GEL EYELINER..tengok lebam bawah mata pun leh nampak sebab Nor taruk tak banyak..lagi pun untuk Kod yang Nor beli tu rasa tak sesuai sangat nak letak bawah mata sebab sedikit gelap maybe kena beli yang light sikit tak pun pakai ajer concealer..Lepas ler setakat nak pergi dinner ni..huhu

Pendapat Nor ler, Naturactor ni kire mampu milik tak macam MAC or KRYOLAN tu..mahal ler skit lagi pun bukan mak andam pun nak beli mahal2 kan? lagi satu bile pakai tu tekstur die ringan macam pakai pelembap & bedak ajer..takde rasa tebal & berat..


Original Naturactor dengan tulisan "NATURACTOR" bukan tulisan China tu..Kotak packing die ada pelekat "MEIKO" masa Nor beli..MEIKO tu pengeluar bagi produk ni..nak lagi lanjut boleh google ajer..


Kod yang Nor pakai Cover Face 151 & Silky Lucent Powder 51.. dah nak raya ni, pergi ler rembat cepat2..hehehe


4 comments:

Lyaa Suriany said...

1st time lya pakai time tunang hari tu.
memang terbaik
calit sikit pun dah ok

Cik Puan Nor said...

OO..lya penah pakai ek? lya pakai kod no brp? tu ler masa beli tak test pun, main beli jah sbb x smpt nak nry ler.

hazanis said...

mmg terbaik lah naturactor ni..:)

zunitaramli said...

Salam & Hi everyone,

sesiapa yg berminat nk masuk contest PRODUCT REVIEW and boleh menang GIFT VOUCHER NATURACTOR up to RM180, boleh try masuk kt this link ya :)

ALl the best!

http://naturactorcollections-zunitaramli.blogspot.com/2013/06/contest-product-review-contest-by.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring