Tuesday, July 17, 2012

Sandal & Kasut..CROCODILE Tetap Pilihan Ku!


Salam,

YES!! CROCODILE akan tetap menjadi jenama Kasut & Sandal pilihan Nor..pergg!! tak tahan, macam model iklan CROCODILE plak..hehehe

Pertama kali beli kasut sarung jenama CROCODILE masa study dulu..lebih dari 7 tahun lepas..beli warna putih rega dalam RM50++ masa tu rasa sangat mahal..time tu warna putih memang in ler..kebanyakkan student masa tu memang pakai putih..baik selipar, sandal & kasut PUTIH ajer..trend katakan..bertahan ler jugak 1 tahun lebih hayat kasut tu..lama k kejap? tapak die memang tahan cume depan kasut dah koyak & warna pun dah jadi kelabu asap..hehehe..tu ler leh dikatakan hari2 duk gasak pakai memang selesa pergi kuliah..berkejar ngan pakcik bas, ngan Pak & Mak Guard jugak..

Lepas tu..dah start gile kumpul heel VINCCI..tapi sakit ati gak kekadang tu..harga boleh tahan tapi kualiti tang tapak die tak tahan..cepat benar haus, tang ketahanan gam tu memang tak disangkal..tahan ooo!!

Masa pregnantkan Syahir sekali lagi Nor berbaik2 balik ngan CROCODILE ni..yelah nak cari sandal yang selesa time pregnant ni agak susah memandangkan Nor memang cepat lenguh tiang buku lali & tapak kaki..so, memang memerlukan sandal yang selesa..dah banyak gak jenama sandal lain cam BATA..tapi pattern agak kemakcikan skit..hehehe..yang paling syok.. masa balik kampung, cousin, kakak & mak asyik duk tanya mana beli sandal tu..siap dorg pesan suh belikan..Tahan sampai 3 tahun hayat sandal ni..berbaloi2..so, setkan mind lepas ni tak nak beli jenama lain dah..nak beli CROCODILE ajer..

So skang kat umah dah ada 4 pasang sandal jenama CROCODILE ni..uol jangan ingat design CROCODILE ni macam makcik2 tau..skang dah advance uols ikut peredaran katakan..skang banyak sangat design cantik2..dah ler cantik, tahan lama..berbaloi KALAH MEMBELI MENANG MEMAKAI..harga CROCODILE ni majoriti RM50++ keatas tapi takde ler sampai RM100..tapi kalau pandai jaga leh tahan sampai 2 tahun tau..skang dah ada heel..suke sangat tapi yang paling tak suka majoriti heel die saiz 5 keatas..waaaaaaa..nangis!! Nor pakai saiz 4 ajer..



Apa yang paling Nor suka ngan CROCODILE, material & perincian jahitan die yang membuatkan sandal ni selesa & tahan lama..LAP U!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring