Wednesday, February 11, 2015

MAC & BOBBI BROWN pilihan ku


Assalam,

Dulu masa masih kerja, slalu kalau mekap mesti beli LOREAL, MAYBELLINE, AVON, ELIANTO..
Tapi bile jadi suri ni high Taste plak..tu kate suami Nor ler..bukan nak high taste sangat pun..dah kulit den ni duk sensitip pakai mekap kat atas tu..pakai lipstick mesti bibir cepat kering, pakai foundation Elianto kulit nnt naik bintik2 kecik tu...

Last2 husband cadang suh pakai MAC..tak per ler mahal skit janji x memudaratkan kulit..Wow!! bila dah ada org bg greenlight ni..saya ON jer..TERBAIK!!

Yes!! Admit..mmg MAC sesuai sangat..bila pakai bibir tak menggelupas & tak kering..rasa takde membazir pun sebab beli sekali jer tapi tahan ler..kalau tenyeh2 ari2 pun maybe 4 bulan tahan..kalau setakat jarang-jarang pakai tu..mahu lebih 6 bulan tahan lagi..for me worth buy


 MAC CANDY YUMYUM

MAC KINDA SEXY..one of my favorite


BOBBI BROWN Lip Palette tu bakal masuk dalam rak mekap..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring