Tuesday, February 10, 2015

Rindu Blog Awekelantan


Assalam,

Betapa rindu nya Nor ngan blog ni..dulu susah nak update story sbb pakai TAB..tak tau kenapa tak dpt nak upload gambar..menci

Ni dah ada my own Laptop..bz memanjang..padahal kat rumah jer..tu ler lepas dah jadi suri rumahtangga  & buat bisness kecik2 kat rumah, rasa masa tu cepat sangat beredar..dari pagi lepas subuh settle anak sekolah, sambung buat kerja rumah..lepas tu buat settle order customer. Masak, anak balik nak makan..pastu kerja kadang2 sampai ke malam..huhu..SUPERWOMAN betul!!

But..me rase puas sangat sbb dapat tengok anak membesar depan mata.. still boleh jana income walau kat rumah..bestnye hanya Allah jer tahu my feeling..ALHAMDULILLAH YA ALLAH..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring