Friday, February 13, 2015

REVIEW ~ BOBBI BROWN TO GO MAKEUP SET


Assalam,

Senang nye idup dengan set to go Bobbi brown ni..dah ler size mini jer..senang nak selit2 jer kat dalam beg..nak keluar jejalan cume selit masuk dalam pounch beg..taraa..ready to go

Set mini Bobbi brown ni Nor beli online jer..100% Authentic..Murah dari kat counter..suke sangat ngan Gel Eyeliner, Mascara Smokey Eye..bulu mata pendek jer ttbe boleh jadi panjang bile apply mascara ni. tak smudge senang tanggal kalau kena air..totally like it

ARTDECO tu eye brow yer..best sangat.eye brow paling best yang Nor pakai setakat ni..warne nampak natural, senang nak apply & tak comot..uolsboleh try tau..

 kecik jer size Lip Mini Pallet tu, tengok boleh beza ngan size lipstik MAC tu


Gel Eyeliner ~ BOBBI BROWN black
Mascara ~ BOBBI BROWN Smokey Eye in Black
Lip Pallet ~ BOBBI BROWN Classic Lip Pallete
Eye brow ~ ARTDECO Dark Brown
Lipstick ~ MAC KINDDA SEXY, CANDY YUM-YUM

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring