Wednesday, February 11, 2015

REVIEW ~ Perfume DKNY MY NY



Assalam,

Kalau diikutkan Nor susah skit nak terima bau perfume DKNY ni..tp bila baca review pasal perfume ni & pernah pergi test bau kat Jaya Jusco Bukit Tinggi aritu macam terjatuh cinta pulak. hsband ckp pun wangi.

Singgah ke SOGO Kuala Lumpur mmg tak plan pun..ni si anak teruna Nor ni die suka sangat travel naik Komuter & LRT..beria2 ajak nak naik LRT..so husband parking kereta kat Amcorp Mall & naik LRT jer..apa lagi suggest husband nak gi SOGO ler..

We all jalan-jalan jer..tapi hati ni nak pergi usha lipstick kat MAC..ttbe husband ckp x nak beli perfume ker? try dulu survey mane yang sesuai..apa lagi misi bermula..so, aritu 2 perfume yg Nor rasa kena ngan jiwa Perfume LANCOME yg terbaru..lupa plak nama nye..tapi base die too sweet & 2nd plak of cause ler DKNY MY NY..botol nye memang lawa & bau die memang terjatuh cinta

Grab yang 50ML jer RM245..tak nak beli yg 100ML sebab Nor ni jenis cepat boring..takut plak jatuh ati ngan perfume lain plak..x de ler membazir..

dapat losyen free..I like it

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring