Friday, February 13, 2015

Peminat LV


Assalam,

Sapa cakap kalau setakat kat rumah, handbag tu tak yah ler duk beli..WAJIB ada tau untuk wanita. Lagi2 mak orang ni..huhu

Dulu minat sangat dengan jenama GUESS..tapi skang ni banyak sangat GUESS buatan CHINA..tak tahan..harga sama mahal jer..

Lepas dah kawan-kawan ngan tauke handbag dalam muka buku tu & selalu tengok update handbag jer..tergoda mak tau..huhu..I LOVE LV..x per ler beli yang GRED punye pun sbb saya tak mampu nak beli ORIGINAL..janji boleh pakai..nama jer GRED takde RM500 keatas memang tak dapat ler merasa..hehehe


 LV SPEEDY 25 GRED 1:1 & LV TOTALLY PREMIUM in PM size



Pic Ehsan Google

Nak beli ler almari ni kat IKEA RM179, boleh simpan Koleksi beg nanti..drooling..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring