Tuesday, July 28, 2009

Bengang Giler


Eiiii!! sakit ati betul ngan tuan umah tu..B*D*H!!. tau x? semalam Nor kesian kat bucuk sbb slalu kena kacau. So, smlm after Maghrib nor buat smayang hajat n prepare air sebaldi nak "pagarkan" umah tu..

Semalam bucuk x dpt tdo sbb bende tu menganas kat luar. Luar pintu rumah tu asyik kena ketuk dlm kol 3 a.m. sian giler.. So, this morning bucuk bgtau die dah x tahan dah, tdo pun asyik kena kacau, sok nak kena kj plak..

So, this morning Nor decide nak gtau tuan umah. Tahu aper tuan umah ckp. "NONSENSE". die kate mcm kiter bawak mulut plak. sbb penghuni sblum ni x penah citer pe2 pun n org2 kat situ pun x pernah citer kat die. ni 1st time.. EXCUSE ME! pe motif Nor nak bawak mulut, ingt kiter ni bodoh nak nyusahkan diri. siap suh kiter wat smayang hajat (tu mmg dah kiter buat) n siap suh kiter panggil ustaz. Hei! awak tu tuan rumah, kiter buat mana yg mampu jer, kiter ni penyewa bulan2 bg RM380 kat die.. Kiter ni baru jew kat situ, sapa2 pun bukan kiter kenal. Klu kat kmpg x per gak. kater PENSYARAH kat UKM tu..x sangka plak B*D*H.

Last action ktorg ambik, maybe ari ni Nor nak mintak tolong someone yg tau pasal bende2 mcm ni (ni pun housemate kasi tau) buat pe2 yg patut sbb Nor dah abis ikhtiar. Klu x ok jugak, last noktah bertindih, weols akan PINDAH!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring