Wednesday, July 15, 2009

Penyakit Baru Kat Opis


mcm gempak jew title tu..hehe..kannyer ada pe pun. actually kat opis skang ni sumer org duk demam jew!! nak tau demam pe? ni kire demam yg duk perabih kan duit..Demam Bowling..

Actually Nor as one of the Sport Committee Member ngah bz gak skang ni nak uruskan pasal Bowling Tournament.. ala buat2 bz jew, kan x buat kj org kater Malas plak ...huhuhu.weols will be having a training 1st training kat Ole2 Shah Alam ari ni & 2nd training at the venue itself kat The Summit Subang ari jumaat ni after ofis hours.

So kawan2 kat luar sana jom nengok weols berentap kat The Summit, 7 Ogos 2009 ni kol 6:00 PM.

Semangat tu padahal lmbt agi..x pe semangat tu penting, pandai main ke x tu belakang kire..

pst > dah bnyk kali dpt title Miss Longkang..hehehe

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring