Tuesday, July 21, 2009

HP impian..


Ku sudah jatuh cinta ler ngan HP ni..Nokia Nseries N79..hehe Nor dr awal2 gune HP smpai skang, Nokia mmg pilihanku..bukan x nak pakai yg jenama lain tu..tp cam x berapa nak compident ler.


Best tau HP ni..kire nak kongsi info ler kan..HP ni jenis 3G, 5MP camera (so nnt klu jalan2 x yah nak bawak kamera, 5MP tu dah power giler)..yg paling best die ada 3 casing n with a few color, if x silap Merah, Hijau & Biru. Screen akan tukau automatik base on color casing yg kiter pakai tu..huh!! best kn? Lagi pun HP ni jenis yg biasanye, no sliding..yg tu paling utama..x suker ler yg sliding2 ni..buang karan jew..oppss, if ada yg pakai sliding tu, maap ler yeerr.

Skang rasa mcm nak tukau HP baru, HP skang ni just temporary jew. rasa x leh idup ler tanpa HP berkamera, ada radio n MP3 Player..Skang still windu ngan HP lame yg dah kena kidnap ngan peragut BODOH tu!!. peragut, ko mmg x kn idup aman kat dunia & akhirat ni kire doa ni..Ni ler HP kesayangan yg dah kena kidnap tu..sedih giler = (

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring