Wednesday, July 15, 2009

Colleagues Farewell


Semalam Nor join farewell lunch..one of my collegues dah nak berenti..so, lunch tu weols mencekik kat Pizza VS Satay kat Kota Kemuning. dah manyak kali dah menempek muke kat situ..best are tmpt die tp rasanyer meal die dah x syok areh..pst> maybe dah tukau tukang masak kot.



Ni ah meal yg Nor pesan Fish & Chip set meal included air Lemon Tea & dessert die ais klim Coklat kegemaran ku.satu set tu cume RM 9.90 jew .yumyum. x ah sedap sgt Fish & Chip tu, tp dah org lanjer ku cekik jugak.anyway thanks Mr Soma coz lanjer us.


Ni ah dak yg nak berenti tu..lepas die botakkan kepala die nmpk cam mawi plak. itu pun if skali pandang. due kali pandang tu dah nmpk muker die dah..hehehe... x kenal sgt ngan dak ni. tp die jenis yg klakar serious gitu..ermm..cammane tu Klakar Serious tu ??.belasah jew lew,janji sedap didongar.tul x?. anyway so long farewell Firdaus

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring