Monday, November 21, 2011

Aku Ketagih Ngan IKEA ker????

Ketagih sudah ngan IKEA..hahaha, rasanya setiap bulan after gaji nak pergi IKEA rembat barang2 yang kiut2 itu..tak sabar gaji bulan ni, boleh pergi IKEA lagi..hahaha (hari ni baru 20hb..lambat lagi gaji)

Hari sabtu kakak datang bertandang kat umah..dah berkenan ngan HYLLIS rack, Clip on Basket & Forvar Jar with Lid..dah siap bagi cash $$..bagus2, ada chance bagi reason kat cik Hubby berkunjung lagi kat IKEA.hehehe..Masa raya tu tak sempat nak pusing2 sebab Syahir demam..ambik jer sume barang yang Nor dah buat list pastu bayar & blah..(itu untungnya buat list awal2..kalau emergency case macam tu tak payah pusing2 otak duk pikir apa nak beli)

Kakak Nor berkenan jugak ngan GRUNDTAL Spice Rack tu..tapi katanya mahal sangat..(Nak lawa punya pasal & nak tahan lama beli ler Stainless Steel..alah membeli menang memakai) ni tidak asyik beli yang chrome dah kena air berkarat ler die (bukan berlagak tapi pikir untuk pakai long term..melabur sekali ajer), memang takkan tahan punye..itu pun Nor rasa dah banyak kali dah dia beli spice rack..bertukar2 ler jugak.sanggup betul.**Sambil geleng2 kepala

Sudah siapkan list apa yang nak beli kat IKEA nanti


 Additional kakak Nor pesan HYLLIS rack, Clip on Basket & Forvar Jar with Lid


Yang kat bawah ni plak cuma masuk senarai WISH LIST dulu..banyak $$ den nak rembat sume..doa2kan Nor murah rezeki (mana tau cik Hubby nak sponsor 1/2..hahaha)

Tak sabar nak pergi IKEA lagi...tunggu..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring