Monday, February 28, 2011

My Little King Demam

Berat hati tadi nak pergi kerja sbb My Little King tak berapa sihat sbb demam..lorrrr pity die.. maybe semalam sehari suntuk kami bawak die jalan2.. yelah mane tidaknye temankan Tok Mek die shopping baju cucu2 nye (actually next 2 weeks mak dah nak balik kampung, Kelantan..so kunun2 shopping nak bagi cenderamata kat cucu2nye..) shopping kat Pasar Karak Stadium Seksyen 13..ni pergi pagi sblum kol 8..x smpt nak window shopping, iyelah bawak baby mane sempat..sian die takut panas.

Dalam kol 9.30 pagi dah ondway pergi umah kakak kat Seksyen 7..lepak2..dalam kol 5 ptg pergi lak Seksyen 18..pergi makan2 pastu shopping barang dapur kat Mydin..masa ni Syahir ok lagi..still stedy..

Masa Nor sedar Syahir x sihat tu dalam kol 2 pagi..menangis pastu merengek. Masa ni pipi Syahir dah merah2..pegang dahi sah panas..demam plak anak ibu ni..Ayah die pun sedar gak masa ni sbb Syahir nangis kuat x macam biasa2..

X sabar nak balik umah ni..klu ada cuti, ari ni mesti Nor dah ambik cuti..Nak wat camne cuti Gue dah abis..uwarggggggggggghhhhhhh!!!

To My little King..Sabar ye.nanti kol 6 Ibu balik....Love u so much



2 comments:

Marya Hana . said...

alololo comelnya anak akak !! :)
ikot muke sape ni..

Nor said...

alahai..Dear..akak pun x tau muka sapa..ramai ckp cam cine pun ado..tu ler masa mengandung duk ngutuk dak2 cine kat ofis..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring