Tuesday, February 8, 2011

Tema Hijau & Ben10 Untuk Bilik Tidur Anak

Memang berangan nak bilik anak dihias cantik dan ada tema tersendiri. Untuk bilik tidur Syahir Nor nak tema Hijau pastu Karakter Kartun yg sesuai untuk anak lelaki mestilah BEN10. So, apa2 saje hiasan bilik ada karakter BEN10 mesti Nor beli..tengok ler dah siap ada bedsheet, selimut dan bantal/toto serbaguna BEN10..sume ni Nor beli ngan kak Azza..klu berminat boleh usha blog die..kain yang berkualiti dengan harga yg berpatutan..berbaloi2 beli ngan kak Azza..yg penting die agak peramah..senang bile berurusan dengan die.

belum cat lagi bilik Syahir..nak buat ala2 bedroom kanak-kanak yg Nor tengok kat IKEA aritu..sweet sangat..tp tu contoh untuk budak girls..so, ubah suaikan ler skit klu nak untuk anak laki..

Dalam list nak rembat almari BEN10 satu sbb baju Shyahir banyak x muat dalam amari spiderman die tu..huhu




pst: abaikan teddy bear kat atas tu..tu gift from my hubby masa bercinta dulu2..huhu

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring