Thursday, February 17, 2011

Syahir aka Dak Shin Chan


Wah..wah..wah!! ada bdk2 kat Medical Lab tu kata muke Syahir macam dak Shin Chan..Karakter Kartun dak nakal tu..huhu..sabar je lah..alkisahnye Nor ngan hubby bawak Syahir gi Checkup untuk 5 months kat klinik desa ni..sepatutnye smlm Syahir kena suntik, tapi Nor gtau Nurse yg kerek tu rasa x boleh suntik sbb Syahir demam plus campak..What the H*LL si Misi Buyong tu cakap Syahir x de campak pun..ni angin..gue dah angin satu badan..dah ler gue lapau2 pepagi kol 7.30 pg dah pegi klinik duk ngadap muke misi yg so so tu, lain ler muke cam Datuk Siti ker ok n sejuk gak..perut lapau plak..tu ler pasal per x makan smlm..skang padan muke gue perut dah buncit ngan angin..huhu

balik ngan si misi ni yg agak kertu n kerek, Nor cakap ler sbb 2 ari sblum tu dah bawak Syahir pergi klinik swasta, Doktor tu kate Syahir kena campak, mak Nor pun cakap mcm tu..die tu bute k x perasan ada merah2 kat badan...tu ler, misi jew tu tapi action mcm ada PHD..**kuang2..kan dah kantoi..tu ler org suh ngaji tinggi2 sampai atas pokok jew ngaji..tu pun sbb duk skodeng org ler kot..

so, sbb die x mahu mengaku kalah, die suh bawak Syahir pg klinik kerajaan suh check darah sbb dah 4 ari demam.tu pun kejap deman, kejap ok..orang tue2 cakap sbb nak beralih bulan! betul k?. alahai! nak kena pg ari ni k? gue dah ler hap day aje..mane ler sempat nak gi klinik Klang tu.. last2 bawak Syahir pg swasta jew..x per ler bayar pun bayar jew ler..

Kat cni ler bdk2 yg kj kat Medical Lab tu kata Syahir mcm dak Shin Chan..muke mak x de, muke bapak pun x de..tp muke cam Shin Chan..huhu..lawak ler jugak..tu ler mase ngandung suke layan citer korea n cite Shin Chan..Sabar je lah..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Tinggalkan Jejak Anda Di sini..Sharing is Caring